Packard Bell kuivumassa

Packard Bell Glow -näppäimistön vasen laita Tulin lurauttaneeksi noin desin vettä Packard Bell -näppikselleni reilu viikko sitten toheltaessani jääpussin kanssa viisaudenhampaan poiston jälkeen.

Onnekseni se oli tosiaan ihan puhdasta vettä eikä mehua tai mitään muuta, koska nyt saatoin kokeilla katastrofin jälkiehkäisyä, kuivaamista. Sammutin tietokoneesta virran mahdollisimman pian onnettomuuden tapahduttua (välittömästi suljettuani kriittiset ohjelmat tarkistettuani onko niissä tallennettavia). Sen jälkeen irrotin näppäimistön ja sijoitin sen 30-senttistä tuuletintani vasten niin, että potkuri puhalsi suoraan näppäimiä kohti. Laitoin tuulettimen täysille ja jätin sen puhaltamaan kolmeksi tunniksi.

Sen jälkeen jätin näppäimistön oikein päin (eli kuten se on normaalisti käytössäkin) pöydälle ja annoin sen olla kymmenen päivää huoneenlämmössä käyttämättömänä. Tänään otin sen käyttööni ja tuntuu toimivan täydellisesti. Näin viime yönä unta, jossa huomasin, että shift-näppäimet eivät toimineet, mutta sekään ei käynyt toteen, sillä nekin tuntuvat toimivan! :-)